Stal de Boer concours

11e editie op zat. 7 september 2024

Stal de Boer concours 2024

12e editie

zaterdag 7 september is er weer het stal de Boer concours Siddeburen. Voor deze wedstrijd kan iedereen zich nu weer opgeven.
 
De wedstrijd bestaat uit 2 onderdelen en dat is:
dressuur en handigheid
 
Deze wedstrijd is voor zowel de menners als onder het zadel. Iedereen rijd de dressuur proef die voor hem of haar geld van september. Je mag mee doen zowel met als zonder startkaart
Het parcours verkennen voor het onderdeel handigheid/vaardigheid kan vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur
En om 18.00 uur is de briefing voor diegene die dan nog vragen heeft.
Opgave kan bij Joke de Boer 06-10162068
Kosten zijn 10 euro.
Er zijn weer vele prijzen te winnen! Vol is vol!

11e editie op zat. 26 augustus 2023

Stal de Boer concours 2023

11e editie

Afgelopen zaterdag 26 augustus 2023 was de 11e editie van het ‘Stal de Boer’ concours Siddeburen.

Vanwege een fikse regenbui aan het begin van de middag begon de wedstrijd een kwartier later. Het klaarde snel op en de eerste ruiters begonnen enthousiast aan het parcours. De dressuur was in de open lucht waardoor de ruiters af en toe een buitje moesten trotseren, maar ze lieten zich daardoor zeker niet uit het veld slaan. Het behendigheidsparcours vond dit jaar voor het eerst plaats in de fonkelnieuwe overdekte rijbak. Dit is een geweldige aanwinst voor Stal de Boer.

Al met al was het weer een zeer geslaagde middag. Tijdens de prijsuitreiking werden de winnaars flink in het zonnetje gezet. De stal kampioen 2023 is dit jaar Herman Boudewijns. De 2e plek was voor Suzan Visser en de 3e plaats voor Lotte Visser. Namens Stal de Boer gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!

10e editie op zat. 27 augustus 2022

Stal de Boer concours 2022

Janet Trip wint 10e editie

Afgelopen zaterdag 27 augustus organiseerde Stal de Boer voor de tiende keer hun inmiddels regionaal bekende ‘Stal de Boer Concours’. Het was een prachtige dag en de sfeer zat er dan ook goed in. In totaal namen 31 ruiters deel aan het evenement waarbij Janet Trip er uiteindelijk met de hoofdprijs van door ging. De tweede prijs werd gewonnen door Rian Scholten opgevolgd door Simone Dijkstra-Houwen die met haar rijkunsten de derde prijs behaalde.

Al met al kunnen ze terugkijken op een zeer geslaagde dag die volgend jaar zeker weer een vervolg zal krijgen.