Herman Boudewijns wint 11e Stal de Boer concours

Afgelopen zaterdag 26 augustus 2023 was de 11e editie van het ‘Stal de Boer’ concours Siddeburen.

Vanwege een fikse regenbui aan het begin van de middag begon de wedstrijd een kwartier later. Het klaarde snel op en de eerste ruiters begonnen enthousiast aan het parcours. De dressuur was in de open lucht waardoor de ruiters af en toe een buitje moesten trotseren, maar ze lieten zich daardoor zeker niet uit het veld slaan. Het behendigheidsparcours vond dit jaar voor het eerst plaats in de fonkelnieuwe overdekte rijbak. Dit is een geweldige aanwinst voor Stal de Boer.

Al met al was het weer een zeer geslaagde middag. Tijdens de prijsuitreiking werden de winnaars flink in het zonnetje gezet. De stal kampioen 2023 is dit jaar Herman Boudewijns. De 2e plek was voor Suzan Visser en de 3e plaats voor Lotte Visser. Namens Stal de Boer gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!